Oversvømmelser østrig kort

Vejr- og radarkort for Semriach, Steiermark, Østrig

Gør dit kort til dit eget. Vælg dit hovedkortlag, og tilføj derefter eventuelle yderligere vejrforhold efter eget valg. Du kan endda ændre korttypografi og …

Uvejr er rykket sydøstpå: Oversvømmelser har ramt Østrig og …

Uvejr er rykket sydøstpå: Oversvømmelser har ramt Østrig og nye dele af Tyskland | Udland | DR

18. jul. 2021 — Sagen kort. Det vestlige Tyskland, Belgien, Luxembourg og Holland har siden onsdag været ramt af kraftige regnskyl og oversvømmelser.

I de kommende dage vil regnvejr ramme i lande som Italien, Kroatien, Serbien og Slovenien, lyder det fra DMI.

Interaktivt kort over Østrig – Austria.info

Interaktivt kort over Østrig

Oplev ferielandet Østrig ved hjælp af et interaktivt kort! Her kan du finde vandre- og cykelture, billeder, overnatningssteder, ferietips og meget mere.

Hvor går ferien til Østrig hen – her kan du finde feriestedet på kortet samt billeder, vandreruter, cykelruter, ferietips og meget mere.

Voldsomme billeder: Nu er oversvømmelserne nået til Østrig

18. jul. 2021 — Det voldsomme regnvejr, som har ført til oversvømmelser og indtil videre 156 dødsfald i Tyskland, har bevæget sig imod syd, og nu er det Østrigs …

Det voldsomme regnvejr, som har ført til oversvømmelser og indtil videre 156 dødsfald i Tyskland, har bevæget sig imod syd, og nu er det Østrigs tur. Igen viser billeder biler og mennesker blive revet med af vandmasserne, imens gader bliver til floder.

Dødeligt uvejr bevæger sig igen – har kurs mod nye, alvorlig …

Dødeligt uvejr bevæger sig igen – har kurs mod nye, alvorlig oversvømmelser – TV 2

18. jul. 2021 — Dagen igennem har Østrig været ramt af vedvarende skybrud med store oversvømmelser i flere byer som konsekvens.

Sydøsteuropa og Balkans kuperede terræn med bjerge og floder i dalene giver risiko for oversvømmelser som dem i Tyskland.

3-døgns vejrudsigt for Obertauern, Salzburg, Østrig

3-døgns vejrudsigt for Obertauern, Salzburg, Østrig | AccuWeather

Obertauern, Salzburg, Østrig Weather Forecast, with current conditions, wind, air quality, and what to expect for the next 3 days.

Østrig – Udenrigsministeriet

Østrig

COVID-19 indrejseregler. Du bør læse om indrejseregler i Østrig på ambassaden i Wiens hjemmeside under ‘rejserestriktioner’.

Regn og oversvømmelser i Centraleuropa – DMI

Regn og oversvømmelser i Centraleuropa

3. jun. 2013 — … med oversvømmelser i Tyskland, Østrig, Schweiz, Tjekkiet og Polen til følge. Flere er omkommet i vandmasserne. Vejrkort 14. juni 2013.

Et frontsystem, der strækker sig fra Polen og ned over Alperne, har de seneste dage givet massive regnmængder i det centrale Europa med oversvømmelser.

Østrig info:

Kort tid efter at vi var gået i gang med at spise begyndte det pludselig at hagle. … Haglvejr i Østrig · Oversvømmelse på Campingpladsen …

Keywords: oversvømmelser østrig kort