Grød åbningstider

Restauranter – GRØD

Restauranter

I GRØD har vi brugt meget tid på at gøre vores menu klar til 2023, og vi vil rigtig gerne dele nogle af de opskrifter vi har testet med dig.

Siden vi åbnede den første grødbar i 2011 har vi langsomt bredt os til flere områder i danmark. Sidste skud på stammen er vores nyåbnede butikker på henholdsvis Strandvejen i Hellerup og Elmegade på Nørrebro. Find din restaurant herunder.

Restaurant Århus – se udvalget her – GRØD

I starten af 2019 åbnede vi vores nye Aarhus restaurant i den super …

I starten af 2019 åbnede vi vores nye Aarhus restaurant i den super hyggelige gade, Graven, der med sin charme, brostensbelagte stræder og små snævre huse skaber den helt gode stemning. Vi har både siddepladser indenfor og udenfor, så du kan nyde din grød i solens stråler på dage, hvor den kigger frem. Du finder os bag vinduerne med “fed energi” klistermærkerne, og vi har åbent 7.30-21.00 i hverdage og 9.00-21.00 i weekenderne.

Restaurant Christianshavn – se udvalget her – GRØD

GRØD restaurant på Christianshavn – en drøm der går i opfyldelse!

De charmerende højloftede lokale på Prinsessegade har stået ekstremt højt på “GRØD-restaurant-ønskelisten”. Det lykkedes endelig i 2021 at finde de perfekte GRØD-agtige lokale til vores grød nr. 10. havregrød, acai bowl, risotto, bygotto, dahl, friskpresset juice, kaffe mm.

Restaurant Frederiksberg – se udvalget her – GRØD

På Falkoner Alle 34, 2000 Frederiksberg C, finder du GRØD restauranten, …

På Falkoner Alle 34, 2000 Frederiksberg C, finder du GRØD restauranten, vi i daglig tale kalder “FALK”. Det tidligere bagerlokale har originale hvide fliser på væggene, helt røde vægge og lofter og masser af lokal kunst på væggen. Vi har små hyggelige siddekroge, hvor du kan sidde og nyde din grød eller få svaret på dagens mails.

Restaurant Torvehallerne – se udvalget her – GRØD

7:00. Vores morgenfriske personale har altså grød i gryderne fra 7:00-19:00 …

“GRØD rykker ind i den gastronomiske højborg” skrev pressen tilbage i foråret 2013, da vi åbnede i Københavns første gourmet madmarked ved Nørreport Station. Vores restaurant i Torvehallerne var vores butik nr. 2 og vi elsker hele stemningen – alle gæsterne fra nær og fjern, det høje tempo og ikke mindst vores fagligt dygtige naboer. Vi ligger i Hal 2 stade 8A – ud mod Linnésgade (den hal tættest på Nørreport Station).

Restaurant Østerbro – se udvalget her – GRØD

Vores restaurant på Nordre Frihavnsgade 14, 2100 Østerbro ligger i de …

Vores restaurant på Nordre Frihavnsgade 14, 2100 Østerbro ligger i de smukkeste lokaler med originale lofter og gule fliser. Stemningen på Nordre Frihavnsgade er rolig, familiær og tryg – og det holder vi sindssygt meget af! Og netop derfor er vi ekstra glade for at genåbne på gaden, så vi igen kan servere verdens bedste grød til de søde Østerbro’ere.

GRØD – Gourmet-grød til folket — bestil online

Bestil GRØD til afhentning og levering, køb vores egne grødprodukter online eller find den tætteste grødbar. Vi har butikker i København, Kongens Lyngby og …

Bestil GRØD til afhentning og levering, køb vores egne grødprodukter online eller find den tætteste grødbar. Vi har butikker i København, Kongens Lyngby og Århus. Fed energi!

Restaurant Vesterbro – se udvalget her – GRØD

Fra 7:30-21:00 i hverdage og 9:00-21:00 i weekender, har vi grød i gryderne. Det …

I sensommeren 2017 åbnede vi vores fjerde, mest blå og fotograferet restaurant på hjørnet af Vesterbrogade og Enghavevej. Det er en af vores største restauranter, med mange siddepladser, både inde og ude. Du kan sidde langs facadevinduerne og kigge ud på Vesterbrogades pulserende liv eller finde et bord og samle venner og familie.

Restaurant Lyngby – se udvalget her – GRØD

Mellem Lyngby Station og Lyngby Hovedgade, finder du vores GRØD restaurant …

Mellem Lyngby Station og Lyngby Hovedgade, finder du vores GRØD restaurant på Likørstræde 5. På denne lille brostensbelagte gågade, finder du butikken med det hyggeligste udendørs siddeområde, med lyskæder og varmelamper. Det perfekte stop til og fra arbejde og skole eller til at mødes til en eftermiddagskaffe.

Keywords: grød åbningstider